Karapınar'da Polisten Eğlence Mekanlarında Uygulama

Karapınar'da Polisten Eğlence Mekanlarında Uygulama

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karapınar ilçesinde çok sayıda ekip ve polisin katılımıyla eğlence mekanlarına yönelik uygulama...

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karapınar ilçesinde çok sayıda ekip ve polisin katılımıyla eğlence mekanlarına yönelik uygulama gerçekleştirildi.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı 17 sivil, 2 resmi ekip ile birlikte toplam 86 personelin katılımıyla eş zamanlı olarak yapılan planlı operasyonda, 3 eğlence mekanında aramalar yapıldı ve kontroller gerçekleştirildi. içkili lokanta ruhsatı olAN ancak dekolte kıyafetli kadınların iş yerlerinde müşterileri eğlendirme maksatlı bulunduğu belirlenen iş yerlerinde 23 Türk vatandaşı, 2 Özbekistan uyruklu, 2 Azerbaycan uyruklu kadının olduğu tespit edildi. Konu ile alakalı tutanak tanzim edildi. Yabancı uyruklu 4 kadın ise İl Göç Müdürlüğüne gönderilmek üzere Karapınar Polis Merkez Amirliğine teslim edildi.

İş yerleri ve otoparklarında bulunan araçlarda yapılan aramalarda ise, biri pompalı olmak üzere 2 adet tüfek, 1 adet tabanca ve silahlara ait fişekler ele geçirilirken, silahların sahibi olan 3 kişi adli işlem yapılmak üzere Karapınar Polis Merkez Amirliğine teslim edildi. Denetimlerde bir iş yerinde 4 şahsa sigara içmekten gerekli idari para cezaları yazılırken, iş yeri hakkında da tutanak tanzim edildi. Üç ayrı eğlence mekanında toplam 224 kişinin GBT sorgusunun yapıldığı denetimlerde aranan şahıslara rastlanmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya