Kartal İstanbul’da havalanmak istiyor

Kartal İstanbul’da havalanmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sarayönü Belediyespor, 2014-2015 sezonunun ilk yarısını tamamladı. Meskispor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelen yeşil siyahlılar kabus gibi süren devrede perdeyi kapattı.

Bölgesel Amatör Lig'de yer aldığı sezonlar arasındaki en kötü yılını yaşayan Sarayönü Belediyespor, devre arasının imdadına yetişmesiyle derin bir nefes aldı.

Devrenin son maçında şampiyon adayına karşı alınan beraberlikle bir nebze devre arasına moralli giren Sarayönü Belediyespor'un ilk yarı karnesi ise kırıklarla dolu. Savunmada yapılan bariz hatalarla ligin en kolay gol yiyen takımlarından bir tanesi olan yeşil siyahlılar, ilk yarıda oynadığı 13 karşılaşmanın yalnızca 3 tanesini kazanabildi. Galibiyetle tamamlanan bu üç karşılaşmalar ise grubun son üç sırasındaki takımlara karşı alındı. Bunun yanı sıra beraberlik bakımından fakir olan temsilcimiz 2 karşılaşmada dengeyi bozamadı. Öte yandan karşılaşmaların çoğunda güzel bir oyun sergileyen ve çoğu zaman rakiplerinin beğenisini kazanan yeşil siyahlılar basit hatalar sonucunda 8 mağlubiyet aldı. Gol bulma noktasında pek fazla sorun yaşamayan temsilcimiz, rakip fileleri 18 kere havalandırdı. Yine kolay gol yeme hastalığına bir türlü çözüm bulamayan Sarayönü Belediyespor, çoğu saç baş yolduran toplam 19 gol yedi. İlk yarıda topladığı 11 puanla grubun 11. Sırasında yer alan yeşil siyahlılar sezon başında belirlenen hedeften bir hayli geride bir ilk yarı çıkardı.

GÖZLER TRANSFERDE

Belirlenen hedeflerin alt üst olduğu devrenin ardından ise gözler takımdan gidecek ve yerine gelecek oyunculara çevrildi. Sezon başında belirlenen şampiyonluk hedefi ile çelişen yanlış bir transfer politikası izleyen kulüp, devre arası bu yanlışların açtığı yaraları sarmak istiyor. Kırmızı alarm veren bölgelere takviyelerde bulunması beklenen Sarayönü Belediyespor'da bazı oyuncularla ise yollar ayrılacak. Gidecek oyuncuların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.