Katil Gekas!

Katil Gekas!

Gekas'ın attığı iki golle Akhisar'ı, Fenerbahçe karşısında galibiyete taşıması ülkesi Yunanistan'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Son dakika gelişmesi olarak haberi duyuran Yunan basınında internet siteleri, gollerin video görüntülerine yer verirken, haberlere de birbirinden ilginç başlıklar attılar.

'Katil' başlığını atan OlataNea sitesi "İnanılmaz, muhteşem Gekas. Ona ancak katil denilebilir. Türkiye liginin gidişatını değiştirdi" ifadelerini kullandı.

Gnommie, 'Cellat' başlığını tercih etti. "Doğuştan golcü" nitelendirmesini yaptığı 34 yaşındaki forvetin Süper Lig'de patlama yaptığı okuyuculara duyurulurken, oyuncunun performansının tahminlerin de ötesine geçtiği yorumu yapıldı.

Newsit, "İcracı Gekas Fenerbahçe'yi sildi" başlığıyla verdiği haberinde "Üç maç üst üste duble yapan Yunan futbolcu, rakibini kurban ederken Akhisar'ı ligin zirvesine taşıdı" satırlarına yer verdi.

Ta Nea gazetesi: "İki gol birden atan Gekas, Fenerbahçe'yi süpüren isim oldu. Gol krallığının zirvesindeki oyuncu takımını da ligin zirvesine taşıdı."

Contra: "Gekas Sirtaki yaptı, son şampiyon Fenerbahçe'yi iki golle yıktı. Yunan golcü, mükemmel bir sezon geçiriyor".

Kerkida, yeşil-siyahlıların ele avuca sığmaz golcüsü için "Gekas durdurulamıyor" başlığıyla verdiği haberinde Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü'ne seslendi: "Türkiye'de gollerini arka arkaya sıralıyor. Sivas ve Erciyes'in ardından yeni kurbanı Fenerbahçe oldu. Claudio Ranieri, bu Gekas'ı da kadroya almayacaksa kimi alacak?"

haberfark.net

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.