Kaymakam Gencer ve Başkan Kale Gençlik Merkezi çalışmalarını inceledi

Kaymakam Gencer ve Başkan Kale Gençlik Merkezi çalışmalarını inceledi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.Konya’nın Cihanbeyli İlçesine Belediye ile Genç...

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Konya’nın Cihanbeyli İlçesine Belediye ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Gençlik Merkezi” kazandırıldı. Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, yıkılan eski Anadolu Lisesi binasının arazisine yapılan Gençlik Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kaymakam Gencer, Gençlik Merkezi’nin en kısa sürede tamamlanacağını, gençler için çok güzel bir sosyal alan olduğunu dile getirerek, ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de, inşaatın kısa sürede tamamlanarak eserin Cihanbeylili gençlerin hizmetine sunulacağını söyledi. Merkezde dans-folklor salonu, kütüphane çok amaçlı salon ve daha birçok birimin bulunacağını ifade eden Kale, burada bilgisayar, müzik, plastik sanatlar, heykel ve resim kurslarının düzenleneceğini kaydetti. Gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat vererek topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Kale, geleceğin teminatı olan genç beyinleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik sosyal çalışmalarının bundan böyle de devam edeceğini ifade etti.

Başkan Kale, “Merkezimiz Cihanbeylili gençlerimiz için sohbet ve muhabbet ortamının sağlanacağı bir sosyalleşme zemini hazırlayacak. Serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirecekleri güzel bir esere kavuşacaklar. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya