Kaymakam Mustafa İlhan Onuruna Veda Programı Düzenlendi

Kaymakam Mustafa İlhan Onuruna Veda Programı Düzenlendi

Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan’ın 2016 Kaymakamlar Kararnamesi ile tayininin Erzincan Kemaliye Kaymakamlığı’na çıkması nedeniyle onuruna veda programı düzenlendi.

Eskil'de gerçekleştirilen veda programına Kaymakam Mustafa İlhan, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan, Aksaray Cumhuriyet Savcısı Fatih Doğru, Hâkim Jale Vural, Eskil Meslek Yüksek Okulu Müdürü Meriç Avsever, daire amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Sayın Kaymakamımızın mesai arkadaşları katıldı.
Sayın Kaymakamımızın onuruna verilen veda yemeği programında, ilçemizdeki hizmetlerini anlatan slayt gösterimi yapıldı. Daha sonra Eskil İlçesini temsilen Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay bir konuşma yaparak Kaymakamımızın ilçemizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 
Sayın Kaymakamımız Mustafa İlhan’da bir konuşma yaparak Eskil ile ilişkisini kesmeyeceğini Eskil’in bir kültür elçisi olacağını belirterek, tüm Eskil halkına ve kamu çalışanlarına teşekkür etti. haberfark.net

20161028_135004.jpgimg_2304-001.jpgimg_4664.jpg

Bu haber toplam 8168 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum