Kaymakam'a "suyumuza dokunmayın" çağrısı

Kaymakam'a "suyumuza dokunmayın" çağrısı

Akşehir'in Çakıllar ve Yaylabelen Mahallesini ziyaret eden Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin’e Çakıllar ziyaretinde halk Organize Sanayi Bölgesi için suyun Çakıllar mahallesinden alınmamasını istedi...

            Çakıllar ve Yaylabelen Mahallelerini ziyarete Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin'e, Emniyet Müdürü Erkan Çelik, Akşehir Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İlçe Tarım Müdürü Bahri Karaman, SYDV Müdürü Salim Sağdıç eşlik etti.

Çakıllar ve Yaylabelen Mahallelerini gezen Kaymakam Sezgin ve beraberindeki heyet halkın sorunlarını dinleyerek incelemelerde bulundu.

            Çakıllar Mahallesi'nde yoğun kalabalığın bulunduğu alanda vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Sezgin’e mahalle halkı Akşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin su ihtiyacının Çakıllar Mahallesi’nden karşılanmamasını iletti.

 Reis’te bulunan kuyularda yeterli su miktarının olduğunu savunan mahalle halkı o mahallede Çakıllar’daki gibi tarımla uğraşılmadığını kaydederek, o kuyuların incelenmesini istedi. pervasiz.com.tr

Bu haber toplam 7348 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya