Kaymakamlıktan Öğrencilere Yardım

Kaymakamlıktan Öğrencilere Yardım

Eskil Kaymakamı Kübra Karaalioğlu’ndan okullara ve öğrencilere destek…

Eskil Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından okullar arası voleybol futsal müsabakalarında dereceye giren ve maddi durumu yetersiz olan okullara spor malzemesi; forma, top, file yardımında bulundu. Eskil Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, dereceye giren okulları ödüllendirerek; eşofman takımı, forma ve spor malzemelerini teslim etti.

Dereceye giren ve ödüllenen okullar: Eskil Meslek Yüksek Okuluna voleybol malzemesi, Eskil Ortaokuluna eşofman takımı, Eskil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne forma, Ortakuyu Ortaokuluna forma, Eşmekaya Ortaokuluna forma ve Eskil 75. yıl Anadolu Lisesi’ne forma hediye edildi.

Eskil Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürü Mihman Altıntop’un açıklamasında; “Çeşitli faaliyetlerde dereceye giren okul ve öğrencilerimizi, Konya, Antalya gezilerinin yanı sıra, forma, eşofman takımı, top v.b. şeyler hediye ederek ödüllendirdik. Yardım konusunda destek çıkan sponsorlarımız; Tüzünler, Keyler Ticaret, Meraller Petrol, Kelikler Petrol ve Erkollar Petrol’a çok teşekkür ediyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Eskil Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürü Mihman Altıntop, Kaymakam Kübra Karaalioğlu'na 68 numaralı forma hediye etti.

kaymakam.jpgkaymakam-2.jpg

Bu haber toplam 6419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum