Kayseri'deki hain saldırıda Eşmekayalı asker yaralandı

Kayseri'deki hain saldırıda Eşmekayalı asker yaralandı

Kayseri'de bugün gerçekleştirilen hain saldırıda Eskil Eşmekayalı Ömer Başsız'ın torunu Komondo Piyade Er Mehmet Taşdelen yaralandı.

Eskil Eşmekayalı kızı Bahriye'nin oğlu ve Konya Cihanbeyli Taşpınarlı Komondo Piyade Er Mehmet Taşdelen Kayseri'deki alçak saldırıda bacağından ve sırtından yaralandı.

Taşdelen'in durumunu yakından takip eden Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan, "Askerimiz Mehmet Taşdelen'in saldırıda ne yazık ki bacağı kırılmış ve sırtında şarapnel parçası var. Doktorların açıklamısına göre önce bacağından ameliyat olacak, sonra da ameliyatla sırtındaki parça alınacak. İnşallah bacağında ve sırtında her hangi bir kalıcı sakatlık durumu oluşmayacak." diye konuştu.

Başkan, "Kayseri’deki bu menfur saldırıda yaşamını yitiren askerlerimize, öğrencilerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında millet olarak göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır." şeklinde sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 14549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum