Keskin, "Aksaray'a kadar gelen Bakan'la STK Temsilcileri yerine çiftçi konuşturulmalıydı"

Keskin, "Aksaray'a kadar gelen Bakan'la STK Temsilcileri yerine çiftçi konuşturulmalıydı"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli önceki gün Aksaray'daydı. Bakan'a STK temsilcilerinin konuşturulduğunu ve çiftçilere söz hakkının verilmediğini ifade eden MHP Eskil İl Genel Meclis Üyesi Ercan Keskin, tepkilerini şu şekilde dile getirdi.

Yine umutlar ileri bir tarihe ertelendi. Büyük umutlar ile gittiğim Aksaray'daki Tarım Bakanı'nın toplantısında daha önceden belirlenmiş Sivil Toplum Kuruluşlarına Milletvekili tarafından söz verildi başka da söz hakkı verilmedi. Acaba yem fiyatını dile getiren Birlik Başkanı fabrikadan aldığı birliğe verilen komisyondan dolayı mı yem deki sorunlara fazla dile getiremedi? Jeoloji Mühendisler Odası Başkanı kaçak kuyulara imar affını dile getirdi, acaba bunu dile getirecek üretici yok mu idi?

Neden halka söz hakkı verilmedi? Bu sorunları zaten birlik başkanları Ankara'ya gidip iletmeleri gerekiyor, neden Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları Ankara'ya gidip sorunlarını dile getirmiyor da Aksaray'a gelen Bakan'a soru sorup zamanı çalıyor, neden çiftçinin sorunları dile gelmiyor da Veteriner Odasının özlük hakları dile getiriliyor?

Bakan ile fotoğraf karesine giren herkes tarım hakkında istişare ettik diye paylaşıyor.

Bu halka, "Biz siyaset yapıyoruz" imajı vermek ise havasında iseniz bilin ki böyle yapılmadığını gören halkın size tepkisi artıyor. Lütfen polyanacılık oynamayın halkın konuşmasından korkan Sayın Vekillerim korkmayın bu halk sayın Cumhurbaşkanı'nın hatırına oy veriyor, sizler için vermiyor.

Sonuç şahsımın anladığı kadar ifade edeyim birazda mizah katayım birlik başkanları tarafından net olmayan ifadeler ile sorunlar tekrar aktarıldı İMF ye borç verildiğinden dolayı bütçede para yok ama paylaşımlarda bol bol istişare edilmiş:) hani bir laf var ya çiftçinin karnında 40 yıl olur imiş bu yıl olmadı seneye dermiş ya bizimkide o hesap bir daha ki sefere inşallah. “Kemâ tekûnû yuvella aleyküm” (Siz nasıl olursanız yöneticileriniz de öyle olurlar).

“A’malüküm ummalükum” (amelleriniz yönetcilerinizdir, onlar sizlerin ese67133551_10218508818178940_4743782165727150080_n.jpgridir) (bk. Acluni, I / 146, II / 127) denilmiştir. suçlu nerede arayacağınız belli. Saygılar.

 

Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum