Kırık Cam Şişesi Yangına Sebep Oldu

Kırık Cam Şişesi Yangına Sebep Oldu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, kırık cam şişe parçasının çıkardığı öne sürülen yangında, alevlere teslim olan saman balyaları kül oldu.Beyşehir’in Akburun Mahallesi’nde E.Ö.’ye ait evinin yanındaki aç...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, kırık cam şişe parçasının çıkardığı öne sürülen yangında, alevlere teslim olan saman balyaları kül oldu.

Beyşehir’in Akburun Mahallesi’nde E.Ö.’ye ait evinin yanındaki açık alandaki samanlıkta yangın çıktı. Yangına mahalleye ait yangın söndürme tankeri vasıtasıyla ilk müdahale yapılırken, adrese itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin uzun uğraşlarının ardından kontrol altına alınarak yakınındaki yapılara sıçramadan söndürüldü. Söndürme çalışmalarının ardından bir süre soğutma çalışmaları yürütüldü. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin yangının çıkış nedeni ile ilgili yaptığı araştırmada, adreste bir cam şişe kırığı parçası tespit edildi. Yangına bu cam maden suyu şişesi kırığı parçasının sebep olduğu belirlendi. Yangın sonucu 150 balya samanın yandığı ve maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.