Kışın Vazgeçilmez Lezzetleri

Kışın Vazgeçilmez Lezzetleri

Sıcacık bir pidenin hiçbir zaman mevsimi olmaz.

Gıda kültürümüzün temelini oluşturan Trabzon pidesi, en çok kış aylarında tüketilmektedir. Bunun nedeni de soğuk havada üşüyen insanların pideyle ısınması ve aynı zamanda doymasıdır. Sıcak günlerde tüketim azalsa da, hiç bir zaman pidenin nefis tadından vazgeçemiyoruz. Bu mükemmel lezzeti ister yerinde isterseniz paket yaptırarak tadabilirsiniz.

Odun Ateşinde Mükemmel Lezzet

Ünlülerin tercihi olan ve vücudun ihtiyacı olan vitaminleri içinde barındıran Trabzon Pidesi, Lider Pide’de sizleri bekliyor. Kışın buz gibi havada sıcak bir pideden daha iyisi yoktur. Ümraniye’nin pide markası olan Lider Pide, kış aylarını soğuk günlerinde 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Mükemmel lezzetiyle ve mis gibi kokusuyla, üşüyen bedenleri ısıtan pideler bu adreste sizleri bekliyor. İstanbul Ümraniye'nin pide markası olan Lider pide, yılın her gününde hizmet vermektedir.

Gerçek Pide Burada

İstanbul’un tanınmış ilçelerinden biri olan Ümraniye, Trabzon pidesinin mükemmel lezzetini sunan Lider Pide’yle ünlüdür. Bu ilçeye uğradığınız zaman pidenin merkezine uğramadan gitmeyin. Ünlülerin uğrak mekanı bu pideci, aradığınız lezzeti sofranıza getiriyor. Kış aylarında soğuk havada pide yemek isterseniz, Ümraniye’ye uğramanız yeterlidir.

Firmanın menüsünde kıymalı, kıymalı kaşarlı, kavurmalı ve sucuklu pide seçenekleri bulunmaktadır. Yuvarlak, kapalı ve açık pide kategorisinde istediğiniz menüyü sipariş edebilirsiniz. Kıymalı pideler, yumurtalı veya yumurtasız bir şekilde hazırlanmaktadır.

Soğukta Pide İyi Gider

Pidenin en nefis halini sunan firma, Karadeniz’in kendine özgü nefis pidesini İstanbul’a taşıdı. Baba mesleği pideciliği baba ocağında öğrenen Metin Zor, temelden yetişti ve pideyi İstanbullulara sevdirdi. Kısa sürede markalaşan ve İstanbullulara pidenin mükemmel lezzetini sunan Lider Pide, kış aylarında 7/24 hizmet vermektedir. Bedeni ısıtan ve aynı zamanda mükemmel pide lezzetini damaklara sunan firma, geleneksel lezzeti sofranıza taşıyor.

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi