Kobid Bilişim Haftasını Kutladı

Kobid Bilişim Haftasını Kutladı

Konya Bilişim Derneği Başkanı Ahmet Öztürk, Bilişim Haftası nedeniyle okullar başta olmak üzere tüm kamuoyunda bilişimle kalkınmanın önem ve anlamının işlenmesini arzu ettiklerin söyledi.Konya Bilişim...

Konya Bilişim Derneği Başkanı Ahmet Öztürk, Bilişim Haftası nedeniyle okullar başta olmak üzere tüm kamuoyunda bilişimle kalkınmanın önem ve anlamının işlenmesini arzu ettiklerin söyledi.

Konya Bilişim Derneği tarafından Bilişim Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Ahmet Öztürk, Konya’nın tarım şehri değil, bilişim kenti olması gerektiğini vurgulayarak, “Biz vizyonumuzu ‘Ülkemizin bilişimi üreten, doğru ve verimli kullanan bilgi toplumu, Konya’mızın bilişim kenti olması yolunda etkin rol alan, örnek ve önder sivil toplum kuruluşu olmak’ ifadesi ile ortaya koyduk. Biz gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak farkındalık oluşturma, dinamikleri harekete geçirme ve tetikleme görevimizi kararlılıkla ve yılmadan sürdüreceğiz” dedi.

Bilişim Haftası nedeniyle, okullar başta olmak üzere tüm kamuoyunda bilişimle kalkınmanın önem ve anlamının işlenmesini istediklerini belirten Öztürk, “Çocuklarımıza ve gençlerimize bilişimin üretimi konusunda bilinç geliştirici yönde, bilgilendirmeler yapılmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.