Koçaş’ten Ortaköy’e İhtisas Sanayisi Müjdesi

Koçaş’ten Ortaköy’e İhtisas Sanayisi Müjdesi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen geleneksel bölge toplantıları Ortaköy ilçesinde gerçekleştirildi.ATSO tarafından düzenlenen geleneksel bölge toplantıları Ortakay ilçesinde...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen geleneksel bölge toplantıları Ortaköy ilçesinde gerçekleştirildi.

ATSO tarafından düzenlenen geleneksel bölge toplantıları Ortakay ilçesinde, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, toplantıda Ortaköy’e ihtisas sanayisinin kurulacağı müjdesini verdi.

Ortaköy’e ihtisas sanayisinin kurulmasının göreve geldiği günden bu yana hayali olduğunu ve bölge sanayisini bu proje ile yükselişe geçeceğine inandığını belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Bölge istişare toplantıları şehrin genel olarak sorunlarını ve problemlerini en net şekilde ortaya çıkaran ve insanların söylemek istediklerini yetkili mercilere ulaşmasını sağlamak için önemli organizasyondur. Her geçen gün Aksaray sanayisi mesafe kat ederken ilçe sanayilerini de bu gelişmelere ortak etmek gerektiğinin kanaatindeyim. Biliyorsunuz ki bir şehir merkezi olarak sanayide belirli bir seviyede ilerleme gösterir ve o seviyede ilerler siz ilçe sanayisini de merkez sanayisine dâhil edip ilçeleri şehirden ayrı düşünmez iseniz o şehrin sanayisi yukarıları doğru hızlı bir şekilde ilerler. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için bugün burada sizlerle birlikteyiz. İstiyoruz ki Aksaray sanayisi ne kadar büyüyor ise Ortaköy Ağaçören ve Sarıyahşi sanayisi de o kadar büyüsün. Bu yüzden sizlerden isteğimiz odamızın çalışmalarına projelerine ve her şeyden önemlisi ATSO meclis ve yönetim kurulu ekibinin çalışmalarına manevi anlamda destek olun. Sizler inancınızı ve desteğinizi esirgemez iseniz emin olun ki kazan Aksaray Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi olur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.