Komek’te Kayıt Dönemi Başlıyor

Komek’te Kayıt Dönemi Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na (KOMEK), Hanım Lokallerine ve Spor Merkezlerine kayıtların 1-18 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden yapılacağı açıklandı.Konya Büyükşeh...

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’na (KOMEK), Hanım Lokallerine ve Spor Merkezlerine kayıtların 1-18 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden yapılacağı açıklandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mesleki eğitimde öncü olan ve ülke genelinde marka haline gelen KOMEK kurslarına ilginin her geçen gün arttığını, geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde de açılan KOMEK kurslarıyla daha fazla vatandaşa ulaştıklarını söyledi. Çok sayıda yeni branşla başlayacak yeni dönemde Konya merkez ile birlikte Ereğli, Akşehir, Beyşehir, Çumra, Seydişehir, Ilgın, Cihanbeyli, Kulu, Karapınar, Sarayönü, Doğanhisar ilçelerindeki kurs merkezlerine de kayıtların alınacağını belirten Başkan Akyürek, herkesi 18 Eylül’e kadar KOMEK’e kayıt yaptırmaya davet etti.

KOMEK’te bu dönem Çizgi Film - Animasyon, Kısa Film, Bilgi ve Belge Yönetimi, Adli Kalem İşleri, Arı Yetiştiriciliği, Halı-Kilim Dokuma, Kaligrafi, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Girişimcilik (KOSGEB), Evde Çocuk Etkinlikleri, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, İşitme Engelliler Kur’an-ı Kerim ve Giyim Kursu, Model Uçak Yapımı, Engelli Bakımı, Kurban Kesimi, yabancı diller, bilişim teknolojileri gibi yaklaşık 200 branşta kayıt alınıyor. Başvuruları www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılan KOMEK, Hanım Lokalleri ve Spor Merkezlerinde dersler ise 28 Eylül itibariyle başlayacak.

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya