KOMEK'ten Anadolu'da Selçuklu ve Osmanlı İzleri konulu fotoğraf yarışması

KOMEK'ten Anadolu'da Selçuklu ve Osmanlı İzleri konulu fotoğraf yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK)'ten Anadolu'da Selçuklu ve Osmanlı İzleri konulu fotoğraf yarışması yapılacak. İşte yarışmanın şartnamesi...

“ANADOLU’DA SELÇUKLU VE OSMANLI İZLERİ” FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AÇIKLAMA
Yarışma, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek edindirme Kursları (KOMEK ) tarafından düzenlenmiştir.
AMAÇ
Ecdadımızın bıraktığı mirasa sahip çıkmak, unutulmaya yüz tutmuş eser ve kültürel yaşantıları gün yüzüne çıkartmak ve farkındalık oluşturmak.
KAPSAM
Bu yarışma; facebook.com/konyameslekedindirme facebook sayfasını beğenen KOMEK Ailesini kapsamaktadır. Bu açıdan sadece Konya’da ikamet etme zorunluluğu olmayıp Anadolu’nun her yerinden herkes katılabilir.
KONU
“Anadolu’da Selçuklu Ve Osmanlı İzleri” 
YARIŞMA KATILIM ŞARTLARI VE BİLGİLENDİRME
1. Bu yarışmaya www.facebook.com/konyameslekedindirme facebook sayfasını beğenen herkes katılabilir.
2. Bir katılımcı en fazla 1 fotoğrafla yarışmaya katılabilecektir.
3. Yarışma 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 00:00’de sona erecektir. 
4. Yarışmacılar fotoğraflarını [email protected] mail adresine, yarışmacı adı soyadı ve fotoğraf hakkında kısa bir künye yazarak gönderecektir. 
5. Fotoğraflarda küçük renk oynaması dışında yapılan görsel yanılsamalar (photoshop) olmaması gerekmektedir.

6. Yarışma boyunca en fazla beğeni ve paylaşım alan fotoğraf halk oylaması ödülüne hak kazanacaktır. Halk oylaması ödülünün belirlenmesinde, paylaşımlar herkese açık olarak paylaşılacak ve aynı facebook hesabından birden fazla paylaşım yapılması durumunda fotoğraf halk oylaması ödülü için yarışma dışı sayılacaktır.

7.Fotoğraf çekimi konusunda isteyen cep telefonuyla bile çekebilir ancak yüksek çözünürlük ve kalitede olması gerekmektedir. Fotoğraf boyu minimum (2200 X 1468) ve yüksek kalitede olmalıdır.Yukarıda belirtilen mail adresine gelen fotoğraflar facebook.com/konyameslekedindirme facebook sayfamızdan yayımlanacaktır. Yayımlanan fotoğraflar jüri değerlendirmesinde ödül alan ve sergilenmeye uygun görülen 42 fotoğraf KOMEK Altın Dokunuşlar dönem sonu sergisinde sergilenerek katalog haline getirilecektir.

8. Yarışmacının kendisinin çekmediği fotoğrafta telif hakkı konusunda yarışmacının kendisi mesuldür ve kurumla bir alakası olamaz. Bu tür sorunlar yaşandığında yarışmacı kınama alarak yarışmadan diskalifiye edilecektir.
9. Fotoğraf gönderimleri yoğun olduğunda facebook sayfası üzerinden 15 dk. süreyle planlamaya alınır ve yarışma koordinatörü tarafından size bilgilendirme maili gönderilir.
10. Gönderdiğiniz fotoğraflarla birlikte size ulaşabileceğimiz iletişim numaranızın güncel olması gerekmektedir.
DEĞERLENDİRME KOŞULLARI
Şartnamenin 4. Maddesinde belirtilen mail adresine gönderdiğiniz “Anadolu’da Selçuklu ve Osmanlı İzleri” konulu fotoğraflarınız sayfamız, şartnamenin 7. Maddesinde belirtilen facebook sayfası üzerinden yayımlanacaktır. Gönderdiğiniz fotoğraflara ad soyad ve kısa bir künye eklemeniz zorunludur.
ÖDÜLLER
1. 1000 TL
2. 750 TL
3. 500 TL
Halk Oylaması: 500 TL
YARIŞMA TARİHİ
Yarışma 27 Mart 2017’de başlayıp 27 Nisan 2017’de sona erecektir.

17458095_754229324782673_4221949668080223770_n-002.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 4541 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat