Konya SP Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı oldu

Konya SP Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı oldu

Konya Saadet Partisi İl Gençlik Kolları'nda bayrak değişimi oldu.

3 yıldır Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Recep Turan görevini Sefa Taşbaşı'ya devretti. Devir teslim töreninin ileriki bir tarihte yapılacağı öğrenildi. Recep Turan ise Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK) Üyeliğine ve Bölge Başkanlığına atandı.

sefa-tasbasi.jpg

Bir süredir Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak çalışan ve İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Sefa Taşbaşı yaptığı açıklamada aldığı görevi yerine getirmek için canla başla çalışacağını ifade ederek, "Gençliğe sahip çıkmak adına üstün gayretler gösteren eski İl Gençlik Başkanımız Recep Turan'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de iyi, kötü demeden ayrıştırmadan bütün Konya gençliğine sahip çıkarak, 'Önce Ahlak ve Maneviyat' prensibiyle çalışmalarımızı ortaya koyacağız" şeklinde konuştu. Erzurum doğumlu olan Sefa Taşbaşı Dış Ticaret Bölümü mezunu ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okuyor.

Saadet Partisi Gençlik Kolları GMYK Üyeliğine ve 7 İlden sorumlu bölge başkanlığına atanan Recep Turan da yaptığı değerlendirmede verilen görevi yapmak için çalışacağını kaydederek, "Konya gibi bir ilde Gençlik Kolları başkanlığı yapmak ciddi bir kazanımdır. Bu davada görev almak şereftir. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için kendimize bir yol haritası çizerek taşra, merkez demeden Konya gençliği ile buluştuk. İnşaallah Sefa kardeşimiz bu bayrağı daha da ileri götürecektir. Görevinde muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

HÂLİD ŞEN 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya