Konya  Ticaret Lisesi mezunları iftarda buluştu

Konya Ticaret Lisesi mezunları iftarda buluştu

Konya Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Geleneksel Helva-Pilav günleri etkinlikleri bu yıl, Konya Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Harp Malulü ve Gazileri Derneği ile birlikte, iftar programında gerçekleşti.

Konya Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Geleneksel Helva-Pilav günleri etkinlikleri bu dönem Ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile Ticaret Lisesi'nden emekli olan öğretmenler ve mevcut öğretmenler, Konya Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Harp Malulü ve Gazileri Derneği ile birlikteAtiker De Lüxe Karatay tesislerinde gerçekleştirilen iftar programı ile yapıldı.

İftarın ardından gerçekleştirilen programda konuşma yapan Konya Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel; "Bu sene ki etkinliğimize katılan şehit ailelerimiz, Türkiye harp malulü gazilerimiz, emekli öğretmenlerimiz ve şu anda okulumuzda görev yapan öğretmen eş ve çocuklarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin." dedi.

Programın sonunda emekli olan öğretmenlere vegörünmez kahraman hizmetlilere, Konya Şehit Aileleri Derneği, Harp Malulü ve Gazileri Derneği Başkanlarına plaket verilirken,Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pakdemir’in, Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel’e verdiği ve üzerinde “OĞULSUZ YAŞANIR AMA VATANSIZ ASLA” yazılı tablo salonda duygulu anlar yaşattı.

5-089.jpg6-053.jpg

Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya