Konya'da iftar için önemli bir adres: Cemo Restaurant

Konya'da iftar için önemli bir adres: Cemo Restaurant

Geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetleriyle hem gözlere hem damaklara hitap eden Cemo Restaurant, Ramazan ayında huzur dolu ortamı ve birbirinden leziz iftar menüleriyle misafirlerine ramazan ayına yakışır bir iftar deneyimi yaşatıyor.

11 ayın sultanı ramazan ayında iftar davetleri önemli bir yer tutar. Konya'nın önemli restaurantlarından CEMO ramazan ayı boyunca iftar menüleriyle yine gözde. 2015 yılında Hürriyet Gazetesi'nin, 10 gurme yazarına seçtirdiği, Türkiyenin en iyi 10 iftar mönüsü arasında Konya için oldukça tanıdık bir isim olan Cemo Etliekmek, ilk 10 arasında yerini almıştı. Konya'nın damak tadına her yıl üzerine ekleyerek katkı sunan CEMO, bu yılda iftar programları için önemli bir adres.

Cemo Restaurant 1984 yılından itibaren Konya’da kaliteli lezzet anlayışından ödün vermeden, güler yüzlü personeliyle, temiz ve nezih üç restaurantıyla üstün hizmet anlayışıyla 35 yıllık lezzet kalitesi ve tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde.

Cemo Nalçacı, Cemo Selçuklu ve Cemo Meram olmak üzere üç restaurantla hizmet vermekte olan Cemo "Konya'da Etliekmek Cemo'da yenir" sloganı ile hem Konya mutfağının hem de ülkemizin diğer lezzetli yemekleri ile damak zevkinize hitap etmeye devam etmektedir.

Uzun yılların tecrübeleri neticesinde, dekorasyondan menüye, konseptten lezzete, dünya standartları ve kaliteleriyle yarışacak mekanlar ortaya çıkmıştır.

Cemo’da yer alan menüler:

Börekler: Etliekmek, Bıçak Arası, Konya Böreği, Kaşarlı Börek

Izgaralar: Adana Kebap, Urfa Kebap, Şiş Kebap, Karışık Izgara, Tavuk Izgara, Kuşbaşı Tirit, Köfte Tirit, Fırın Kebabı.

Çorbalar: Bamya ve Tandır Çorbası

Tatlılar: Sütlaç, Saç Arası, Ekmek Kadayıfı, Höşmerim

Salata Çeşitleri: Salata, Ezme, Cacık Ayran.

0e8d653a-20c3-44e8-bb2a-8af7aafc312c.jpg1-176.jpg2-160.jpg

haberfark.net

 

Bu haber toplam 3470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya