Konya'da lokantacılık yapan Eskilli işletmeciden örnek davranış

Konya'da lokantacılık yapan Eskilli işletmeciden örnek davranış

Konya'da hayırsever işletmeci Eskil Meryemağıllı Cevdet Koyuncu (53), 32 yıldır lokantasında hem müşterilerini doyuruyor hem de ihtiyaç sahiplerine ikramda bulunuyor.

Konya Tekstilciler Sanayi Sitesi'nde babasından kalma esnaf lokantasında aşçılık mesleğini devam ettiren Cevdet Koyuncu, lezzetli yemekleri ve hayırsever kişiliğiyle dikkati çekiyor.

Koyuncu'nun el emeğiyle özenerek yaptığı yemekler, damak tutkunlarının tercihi oluyor, ayrıca Koyuncu, ihtiyaç sahiplerini de lokantasında ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. 

Koyuncu, küçüklüğünden bu yana aşçılık yaptığını ve yaşlanana dek mesleğini sürdürmek istediğini ifade eden Koyuncu, şunları söyledi: "Çekirdekten yetişmeyim. Yıllardır burada bu işi yapıyorum. 5 kişi çalışıyoruz. Günde 250-300 kişilik yemek çıkarıyoruz. Her gün çok ciddi yoğunluğumuz oluyor. Esnaf lokantası olduğumuz için civardan çok sayıda kişi lezzetli yemeklerimize geliyor. Ev yemekleri diye tabir edilen sulu yemekler yapıyoruz. Hem gelen müşterilerimize hizmet veriyoruz hem de yoksulları doyuruyoruz. Yani hem parayla veriyoruz hem de ücretsiz dağıtıyoruz. Bazen de gelen çocuklara döner ikram ediyoruz." haberfark.net

9eb8dc2f-7f41-45af-92e4-3a98fc42eb7f.jpg

Bu haber toplam 4054 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum