Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

AK Parti Genel Merkezi'nin her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı amaçlayan "Şehrim 2023 Projesi" kapsamında Konya'da...

AK Parti Genel Merkezi'nin her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı amaçlayan "Şehrim 2023 Projesi" kapsamında Konya'da çalıştay düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Şehir Kültür ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yürütülen ve 4 gündür Konya'da bulunan Şehrim 2023 Projesi kapsamında çalıştay yapıldı.

Belediye Başkanları, rektörler, oda, sendika ve dernek başkanları, akademisyenler ve farklı kesimlerden isimlerin katıldığı çalıştayda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, projeyi önemsediklerini dile getirdiği konuşmasında, "Geleceğin şehirlerinde müşterek mahalli ihtiyaçlar, yol, su veya kanalizasyon gibi hizmetler değil; artık bundan sonra kimlikli, karakterli estetik ve çevreye duyarlı, akıllı, ekolojik şehirler ile daha yaşanabilir kavramında farklı unsurlar aranmaya başlanacak. Bu konuda buradaki hazirunun görüşleri şehrimiz, partimiz ve ülkemiz açısından da önem arz ediyor. Hepimize yeniden düşünme fırsatı verecek. Yeni bir yol haritasına imkan hazırlamış olacak. Katkı ve katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

"Şehre sahip çıkmak ve geleceğini planlamak herkesin sorumluluğu"

Şehrim 2023 Projesiyle şehrin yönetici ve dinamiklerinin kanaatleri, teklif ve görüşlerinin alındığını dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, "Kadim medeniyetin temsilcisi olan bu şehri yönetenlere, bu şehrin geleceği adına 2023 ve sonrası için çok daha iyi bir mekanı bizden sonraki kuşaklara bırakabilmek adına büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Bu sorumluluğu hep birlikte taşıyoruz. Bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin" diye konuştu.

"Amacımız şehrin bütün dinamikleriyle Konya'yı çalışmak"

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Mine Lök Beyaz ise, "Türkiye'nin vizyonunun olduğu gibi şehirlerimizin de bir vizyonu olmasını önemsiyoruz. Konya benim için çok kıymetli. Biz bugün buraya aslında sizleri dinlemeye geldik. Sizlerle birlikte Konya'yı masaya yatırmaya geldik. Biz, kendi değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak gideceğimiz yolda o kadar başarıya erişeceğiz. Amacımız, doğru bir şekilde tespit yapıp çözüm önerileri almak, kentin bütün dinamikleriyle Konya'yı çalışmak" ifadelerini kullandı.

Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

Konya’da "Şehrim 2023 Projesi Çalıştayı" yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.