Konya’da Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Konya’da Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Konya’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada üç kişi yaralandı.Olay, merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Elbeyi Sokak’ta meydana geldi.

Konya’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada üç kişi yaralandı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Elbeyi Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan Erdem K. (49) ve Adnan K. (23) yine akraba olan ve aralarında önceden husumet bulunan Ekrem Ö. ve Recep Ö. ile sokak üzerinde karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar araçlarında bulunan pompalı tüfekleri alarak birbirlerine ateş etti.

Olayda Erdem K., Adnan K. ve Recep Ö. çeşitli yerlerinden yaralanırken, Ekrem Ö. ve Recep Ö. kaçarak uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile çok sayıda polis sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kısa sürede şüpheli Ekrem Ö. ve Recep Ö.’yü yakaladı. Gözaltına alınan Ekrem Ö. polis merkezine götürülürken, yaralı Recep Ö.’nün ise hastanede tedavi altına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.