Konyalı Turizmciler Aynı Çatı Altında Dernekleşiyor

Konyalı Turizmciler Aynı Çatı Altında Dernekleşiyor

Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) yöneticileri ve Konya Basını, Konya Ney Hotel’de kahvaltıda bir araya geldi.

Geçtiğimiz kasım ayında kurulan Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği Yöneticileri ile Konya Ney Hotelde bir araya gelen basın Mensuplarına derneğin faaliyetleri anlatıldı.

Basın mensuplarının karşısına geçen Dernek Başkanı Seda Kuşvuran şu ifadelere yer verdi; “ Derneğimiz, özellikle şehrimizin turizmi ile ilgili konuları, sorunları ve çözümleri ile ilgili bilimsel ve pratik çözümler sunmak, bu yöndeki çalışmalara katkılar yapmak, şehrin turizm olgusunun ve ilgili tüm tesis ve unsurlarının Dünya standartlarında gelişmesini sağlamak, turizm ve iş dünyasında yaşanan gelişmeler ve karşılaşılan sorunlara ilişkin tüm detayları ilgili mercilerin dikkatine sunmak ve bu konuda kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile kurulmuştur” dedi.

“Dünya’nın  parlayan yıldızı Ülkemizin en önemli tarih, kültür ve turizm merkezlerinden biri olan şehrimiz Konya’mız için turizmin önemi şüphesizdir. Konya Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği olarak, Konya’mızın barındırdığı muazzam değerlerin farkındayız. Özellikle son yıllarda Dünya turizm trafiğinin artması, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın sektörün gelişmesi için açtığı vizyon ve şehrimizde hayat bulan çok önemli turizm yatırımları ile birlikte bu değerlerin Dünya’ya aktarılması konusu daha da önem arz etmektedir.  Gerek İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ile, gerek yerel yönetimlerimizle ve gerekse özel sektör unsurlarımızla elbirliği ile bu değerlerin ifade edilmesi konusunda azami gayret göstereceğiz” diyen Başkan Kuşvuran; Bu noktada, gelişmiş her toplumda olduğu gibi siz değerli basın mensuplarının desteği, yapılan çalışmaların, kat edilen mesafenin ve olumlu emsallerin ortaya konması ve tüm bunların kamuoyuna doğru bir şekilde anlatılabilmesi açısından son derece önemlidir. Konya iş dünyasını geliştirme derneği olarak, çeşitli dönemlerde bu şekilde toplantılarla yapılan çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyoruz”  dedi. haberfark.net

Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.