Konyaspor Hatıra Forması Tanıtım Lansmanı Yapıldı

Konyaspor Hatıra Forması Tanıtım Lansmanı Yapıldı

Torku Konyaspor ile Konya Store mağazasının ortaklaşa iş birliğiyle düzenlediği ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip Konyaspor Hatıra Forması’nın lansmanı yapıldı.Konya Büyükşehir Torku Arena Stady...

Torku Konyaspor ile Konya Store mağazasının ortaklaşa iş birliğiyle düzenlediği ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip Konyaspor Hatıra Forması’nın lansmanı yapıldı.

Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu içerisinde gerçekleşen törene Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı, yeşil-beyazlı futbolcu Selim Ay ve projenin koordinatörü eski futbolcu Gökhan Güleç katıldı.

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı konuşmada futbolda 12. Adam olarak hep taraftarların konumlandırıldığını söyleyerek, “Konyaspor taraftarı Türkiye’nin en centilmen taraftar grubu olmanın yanı sıra, şartlar ve koşullar ne olursa olsun takımının yanında olan ender taraftar gruplarının başında gelir. Özellikle şu an içinde bulunduğumuz yeni stadyumumuzun tamamlanmasından sonra Konya taraftarı; ister Süper Lig’de Konyaspor’umuzun yanında olsun, isterse Fransa yolculuğunda milli takımımızın yanında en büyük destekçi olup, büyüklüğünü tüm dünyaya kanıtlamıştır. Biz de Konyaspor’un resmi taraftar mağazası olan Konya Store ile birlikte bu eşsiz taraftarımızı onurlandırmak; takımımızın başarısı için çalışan tüm futbolcularımıza taraftar desteğini maçlarda ve antrenmanlarda daha iyi hissettirmek için yeni bir forma tasarladık. Bu formada; Konya’mızın simgesi olan çift başlı kartal figürünü taraftar isimleriyle oluşturup, şehrimizin takımımızla olan birlikteliğine de vurgu yaptık. Bundan böyle 12. Adam olan taraftarlarımızın isimleri futbolcularımızla birlikte aynı formada yer alacak. Taraftarlarımızın isminin yazılı olduğu yeni formamızı, önümüzdeki sezon takımımızın dört resmi formasından biri olmasını da planlıyoruz. Hem maçlarda hem antrenmanlarda futbolcu isimleriyle birlikte taraftar isimleri de terleyecek” dedi.

Türkiye’de bir ilk olacak bir uygulama olduğunu ifade eden Baydar, “Bu uygulama taraftarımıza bir jest olmanın yanında Konyasporlu olmanın da ne kadar ayrıcalıklı olduğunun bir göstergesi olacak. 1.000 TL’lik bir ücret karşılığında ’www.hatiraformasi.com’ internet sitesinden veya Konya Store mağazasından ön talep formunu dolduran tüm taraftarlarımız, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu resmi formamızla birlikte, yine isme özel taraftar atkısının da sahibi olacak. Başvurular için son tarih ise Mayıs sonu olacak. Bizler bu eşsiz şehrin, eşsiz taraftarın ve eşsiz Konyaspor’umuzun her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyoruz. Ve en güzel duyguları taraftarımıza yaşatmak istiyoruz. Takımına destek olmak, adını önümüzdeki sezon kullanılacak resmi formaya yazdırmak isteyen, kısacası adını tarihe yazdırmak isteyen taraftarlarımıza şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Bu projede emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür eder, hepinize iyi çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

Proje Koordinatörü Gökhan Güleç ise, futbolu bıraktıktan sonra futbola bu tip projelerle dışarıdan katkı verdiğini anlatarak, “Bunlardan biri olan ’Hatıra Forması’ projesini Konya Store’ye sunduk ve kabul gördü. Projede emeği geçen herkese ve Konyaspor camiasına teşekkür ediyorum. Beni de böyle bir programda onurlandırdılar" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Proje Koordinatörü Gökhan Güleç ve futbolcu Selim Ay, günün anısına örnek forma ile basın mensuplarına poz verdi.

Bu haber toplam 1159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.