Konyaspor Torku İle 1 Yıl Daha Devam Edecek

Konyaspor Torku İle 1 Yıl Daha Devam Edecek

Konyaspor’un, sponsorluk konusunda Konya Şeker A.Ş. ile yapılan görüşmelerden sonra 2015-2016 sezonunda da “Torku Konyaspor” adı altında mücadele etmesi konusunda anlaşmaya varıldı.Konuyla ilgili Tork...

Konyaspor’un, sponsorluk konusunda Konya Şeker A.Ş. ile yapılan görüşmelerden sonra 2015-2016 sezonunda da “Torku Konyaspor” adı altında mücadele etmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Konuyla ilgili Torku Konyaspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Konyaspor’umuza ve Konya sporuna maddi-manevi anlamda destekler veren Konya Şeker A.Ş. ailesi ve ‘Torku’ markası ile birlikteliğimiz 2015-2016 sezonunda da sürecek” denildi.

Açıklama şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde sponsorluk konusunda yeniden bir araya gelen Kulüp Başkanımız Ahmet Şan ve yöneticilerimizden oluşan heyet ile Konya Şeker A.Ş. üst düzey yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde Konya Şeker A.Ş‘nin Konyaspor’umuza desteğinin yeni sezonda da devam etmesi ve takımımızın Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunda da ‘Torku Konyaspor’ adı ile mücadele etmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da Konyaspor’umuza maddi-manevi anlamda destek olan AK Parti Karaman Milletvekili ve aynı zamanda Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’a, Konya Şeker A.Ş. ailesine ve ‘Torku’ markasına desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor; yeni sezondaki birlikteliğimizin önemli başarılarla taçlanmasını temenni ediyoruz."

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.