Konya'yı Eskilliler boyuyor!

Konya'yı Eskilliler boyuyor!

Konya'da bina boyama alanında Eskilli vatandaşlar başarılarıyla ön plana çıkıyor.

Konya'da başta Bozcamahmutlular olmak üzere Eskilli yaklaşık 40 aile inşaat boyama, montalama sektöründen geçimini sağlıyor.

Öyleki bireyler arasında öğretmen, mühendis gibi meslek kariyerlerine ulaşanlar bile boyacılıktan kopmamış.

Hiç şüphesiz insanlara öncülük eden ve onlarca insanın bu alandan evine ekmek götürmesine vesile olan kişi Cumali Türker.

Kendisinin 1972 yılında Konya'da inşaat boyacılığına başladığını ifade eden Türker, "Bundan 44 yıl önce Konya'da boyacılığa başladım. Daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi'nde 1999'a kadar usta başı olarak görev yaptım. Burada yoldaki şeritten, duvar boyasına kadar bir çok farklı alanda hizmetlerimiz oldu. 1999'da emekli olunca da Konya'da Kapu Camii'nin yanındaki Türker Boya adlı işyerimizi açtım. Marshall, DYO, Polisan, Filli Boya, ÇBS, Tekboya ile birlikte her türlü boya malzameleri, fırça çeşitleri, hırdavat mevcuttur. Dış ve iç çephe, kaplama, montalama, karton piyer, asma tavan gibi uygulamalarım gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Türker Boya Tel: 0332 353 52 16

img-20160402-wa0014-001.jpg

Kendisinin öncülüğünde zamanla çevresindeki birçok insanın boyacılık sektörüne dahil olduğunu ifade eden Türker, "Bugün yaklaşık 40 aile öncü olduğum bir sektörde, müşteri memnuniyetinin en üst seviyede olduğu bir şekilde hizmet ediyorsa bu durum gurur vericidir." diye konuştu.

Boyacı ustalardan Yüksek Bozdağ'da, "İşimizi profesyonel manada gerçekleştiriyoruz. Biz boyama değil, adeta sanat icra ediyoruz, öyleki evi boyuyoruz ve iğne ucu kadar yere boya damlatmıyoruz. müşterilerimizin memnuniyeti bize mutluluk veriyor." dedi.

Yüksel Bozdağ Tel: 0536 545 9114

img-20160402-wa0011-003.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 5619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum