Köpeklerin Eğitim Gösterisine İzleyicilerden Yoğun İlgi

Köpeklerin Eğitim Gösterisine İzleyicilerden Yoğun İlgi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi tarafından organize edilen eğitim seminerinde Kocaeli Pasteur Köpek Eğitim Merkezi’nin eğitmenleri tarafından öğrencilere yönelik Alman çobanı ve Belçika ç...

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi tarafından organize edilen eğitim seminerinde Kocaeli Pasteur Köpek Eğitim Merkezi’nin eğitmenleri tarafından öğrencilere yönelik Alman çobanı ve Belçika çobanı cinsi köpeklerle gösteri ve saldırı eğitimi verildi.

Veteriner Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen eğitime Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güner, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas, fakülte öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Eğitimli köpeklerle gösteri yapan eğitimci Deniz Kamış ve Hasan Akdeniz, temel itaat, ileri itaat, saldırı eğitimi, alan ve badigart koruma eğitimi almış köpeklerle uygulamalı örnekler sundu. Büyük beğeniyle izlenen gösteride eğitimciler talimatlarıyla köpeklerin becerilerini sergilediler. Fakültenin bahçesini dolduran izleyiciler gösteriyi ilgiyle izlediler.

Eğitimci Deniz Kamış, “Merkezde kişilerin isteğine göre köpeklere hem özel eğitim hem de ileri itaat, temel itaat, alan koruma gibi temel eğitimler veriyoruz. Tabi bu eğitimler köpeğin karakter yapısının uygunluğuna da bağlı. Kendi yapısına ve cinsine uygun olan eğitimleri veriyoruz” dedi.

Büyük alkış toplayan gösterinin sonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güner eğitmenlere teşekkür belgesi ve kupa verdi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.