Kulu’da Anaokulu Bahçesinde Trafik Alanı Çalışmaları

Kulu’da Anaokulu Bahçesinde Trafik Alanı Çalışmaları

Konya’nın Kulu ilçesinde anaokulu bahçesinde trafik eğitim alanı çalışmaları başladı.Anaokulu Müdiresi Suzan Kılınçkaya, Kulu Emniyet Müdürlüğü trafik görevlileri ile birlikte anaokulu bahçesinde traf...

Konya’nın Kulu ilçesinde anaokulu bahçesinde trafik eğitim alanı çalışmaları başladı.

Anaokulu Müdiresi Suzan Kılınçkaya, Kulu Emniyet Müdürlüğü trafik görevlileri ile birlikte anaokulu bahçesinde trafik düzenlemeleri olan yol, çizgi ve işaret çalışmalarının yapılma devam ettiğini söyledi.

Çocukların anaokulundan itibaren aldığı eğitim ve öğrenimde özellikle trafik konusunda kuralların ve trafiğin öneminin bilinçlenmeleri için bir başlangıç olduğunu belirten Kılınçkaya, bu uygulamanın Kulu’da ilk olduğunu ifade etti. Başta döner kavşak olmak üzere yaya geçitleri, gidiş-geliş, yön levhaları diğer trafik işaretleri ve levhalardan oluşan çalışmaların tamamlanmasının ardından anaokulunda trafik konusundaki eğitimlerin ders olarak verileceğini kaydetti.

Her ana sınıfı ve anaokullarında olması gereken en önemli eğitimlerden birinin trafik eğitimi olduğunu belirten Kılınçkaya, insan aklında ilelebet kalacak olan bilgilerden birinin trafik kurallarını olduğunu sözlerine ekledi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim