Letonya, A Milli Takım Karşısında İyi Performans Sergilemek İstiyor

Letonya, A Milli Takım Karşısında İyi Performans Sergilemek İstiyor

Letonya Milli Takım Teknik Direktörü Marians Pahars, yarın oynayacakları maçta A Milli Takım’a karşı sahada iyi bir performans sergileyeceklerini söyledi.2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndak...

Letonya Milli Takım Teknik Direktörü Marians Pahars, yarın oynayacakları maçta A Milli Takım’a karşı sahada iyi bir performans sergileyeceklerini söyledi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki 7. maçında yarın A Milli Takım ile karşılaşacak olan Letonya Milli Takımı’nda teknik direktör Marian Pahars bir basın toplantısı düzenledi. Torku Arena Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Letonya Milli Takım Teknik Direktörü Marians Pahars, oyuncularının yarınki maça hazır olduğunu belirterek, “Takım olarak bu maça iyi hazırlandık. Oyuncuların herhangi bir sorunu, sakatlığı görünmüyor. Dolayısıyla yarın sahada iyi bir performans ortaya koyacağımızı düşünüyorum” dedi.

Kendisi için Türkiye’de olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Pahars, “Ben Türkiye’nin futbol ülkesi olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de nereye gitseniz, kimle konuşsanız herkesin futbolla ilgili bir bağı tutkusu var. Bunu taraftarların futbola gösterdiği ilgiden görebiliyorsunuz. Maçların, oyuncuların kalitesinden bunların hepsini çıkarabilirsiniz. Bu yüzden Türkiye’yi çok seviyorum” diye konuştu.

"MATEMATİKSEL OLARAK ŞANS VAR"

Türkiye’nin gruplardaki şansıyla alakalı bir soruya Pahars, “Matematiksel olarak şansı var. Baktığınız zaman Türkiye için zor bir durum. Ama bu bizim sorunumuz değil. Sizin aşmanız gereken bir durum. Tabloya baktığını zaman, her ne kadar zor görünse de Türkiye’nin grupta şansı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

"ARDA’NIN NE KADAR ÖNEMLİ BİR OYUNCU OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Arda Turan’ın Barcelona’da ocak ayına kadar oynayamamasıyla yönündeki soruya Marians Pahars, “Arda’nın ne kadar önemli oyuncu olduğunu biliyoruz. Arda’nın Barcelona’da oynamamasının bizim için avantaj olup olmayacağı konusunda yorum yapmak çok zor. Arda Turan her zaman kaliteli. Oynadığı süre içinde yüksek etki yapabilecek kapasitede. Oyunda sürekli oynayan oyunculardan bile daha koşabilen, oyuna katkı sağlayabilen bir oyuncu. O bakımdan Arda Turan’ı bu durumu çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Oynadığı takdirde takımına güç katacaktır” ifadelerini kullandı.

Letonya Milli Takım oyuncusu Antons Kurakins ise, “Takım olarak çok heyecanlıyız. Bu maçı uzun zamandır bekliyoruz. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Bu maç kendimizi hazır hissediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 1279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.