Letonya Heyetinden Torku Arena’da İnceleme

Letonya Heyetinden Torku Arena’da İnceleme

Konya’da 3 Eylül 2015 tarihinde 2016 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Türkiye A Milli Futbol Takımı ile mücadele edecek Letonya Milli Takımı’nın yetkilileri Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nu inceledi....

Konya’da 3 Eylül 2015 tarihinde 2016 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Türkiye A Milli Futbol Takımı ile mücadele edecek Letonya Milli Takımı’nın yetkilileri Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nu inceledi.

Letonya Milli Takım Menajeri Roberts Mezeckıs ve beraberindeki heyet, Torku Arena’yı gezerek Stadyum Müdürü Ahmet Eser’den bilgi aldı. Letonyalı ekip soyunma odaları başta olmak üzere saha zemini, localar, protokol ve misafir tribünlerini gezerek, incelemelerde bulundu.

Stadyumun her yönüyle muhteşem bir yapı olduğunu, adeta büyülendiğini ifade eden Letonya Milli Takım Menejeri Robert Mezeckıs, “Çok sayıda dünya ülkesini gezdim. Çoğu stadyumda maç izleme şansım oldu. Ama Torku Arena bana farklı geldi, adeta büyülendim. Her yönüyle harika. Etkilenmemek elde değil. Siz Konyalılar dolayısıyla Türkiye böyle bir stadyuma sahip olduğu için çok şanslı” dedi.

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.