Maher Zain Konya’da Gençlerle Buluşacak

Maher Zain Konya’da Gençlerle Buluşacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşması’nda dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain’i Konyalılarla buluşturuyor.Konya Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği Gençlik Buluşması’nda dünyaca ünlü sanatçı Mah...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşması’nda dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain’i Konyalılarla buluşturuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği Gençlik Buluşması’nda dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain’i Konyalılarla buluşturacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın kadim bir şehir olmakla birlikte nüfusu genç bir şehir olduğunu belirterek, Konya merkezde 18 yaş ve altında 600 bin kişinin bulunduğunu söyledi. Bu nedenle gençlere yönelik faaliyetlerin önemli olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, belediye olarak gençlik merkezleri, mesleki eğitim merkezleri, kütüphaneler ve kültür merkezleri ile gençlere destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Düzenledikleri çeşitli etkinliklerle gençler arasında dayanışma duygularının artmasına katkı sağladıklarını hatırlatan Başkan Akyürek, Gençlik Buluşmaları kapsamında dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain’i de gençlerle buluşturacaklarını dile getirdi. Ünlü sanatçının geçtiğimiz yıl da Konya’ya gelerek Kutlu Doğum etkinliklerine katıldığını ve büyük ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Akyürek, herkesi 24 Mayıs Pazar günü saat 20.30’da Şehir Meydanı’nda yapılacak konsere davet etti.

haberfark.net

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat