Medipol Başakşehir Son Dakikada 1 Puanı Kaptı

Medipol Başakşehir Son Dakikada 1 Puanı Kaptı

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor karşısında son dakikalarda bulduğu golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor karşısında son dakikalarda bulduğu golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Torku Konyaspor’un ligin saygı duyulacak takımlarından biri olduğunu söyleyerek, "Rakibimiz takım savunmasını son derece sağlıklı yapan, bizim geçen sene oynadığımız oyunu oynayan ve bulunduğu yeri son derece hak eden bir takım. Maçtan önce bizim planımız, sahanın dörtte birine sıkışan ve bununla oyunun yönünü çabuk istasyon kullanmadan çevirmekti. Kenarları kullanmak ve savunmanın merkezi, ön liberolarının alanlarını hiç boşaltamamasından dolayı bek ve stoper arasındaki boşlukları kullanabilmeyi istedik. Özellikle Konyaspor ligde attığı 31 golün 13’ünü duran toptan ve devamında atmış bir takım. Biz bir gün önce bununla ilgili çalışmamıza rağmen çalıştığımız şeyden yediğimiz bir gol var. Genel oyun kalitesinin iki takım adına iyi olmadığını düşünüyorum. Oyunun ilk yarısı itibariyle biz oyuna hiç giremedik. Konyaspor, oyunun başında golü bulmasıyla takım savunmasını daha iyi yapmaya başladılar. Bazen teknik adamlarında böyle karışık durumlarda kafası karışabiliyor. Oyuncularıma biraz daha müsaade ettim. Sonrasında teknik hamlelerin nasıl yapılacağının fotoğrafını daha iyi görmeye başladım. İkinci yarıda biraz daha istek ve hareketlilik, sonrasında yapılan hamlelerin geri dönüş vermesiyle, ikinci yarının tamamını rakip sahada oynadık. Daha fazla üretebilirdik. Biz oynamaya çalıştık, rakip tamamen savunma yapmaya çalıştı. Vuruş açısından harika bir gol attık. Sonrasında oyunu çevirme adına girişimlerimizi oldu ama karşılığını alamadık. Biz 1.5 senedir dördüncülükte istikrarlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bunu bir adım öteye taşımayı istiyoruz. Yarış devam ediyor. Bugün itibariyle oyundan beraberlik çıktı" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.