Medova’dan Kızılay’a destek

Medova’dan Kızılay’a destek

Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını açıklamasının ardından yaptığı çağrılara Medova Hastanesi de duyarsız kalmadı ve hastanede kan bağışı...

Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını açıklamasının ardından yaptığı çağrılara Medova Hastanesi de duyarsız kalmadı ve hastanede kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay Kan Merkezi tarafından kurulan ünitede gün boyunca devam eden bağış kampanyasında 44 ünite kan toplandı.

Kampanya çerçevesinde bağışta bulunan hastalarına muayene fark ücretleriyle tahlil ve tetkiklerde indirim uygulayan Medova Hastanesi, gün boyu yapılan anonslarla da personelinin kan bağışına katılımını sağladı. Düzenlenen kampanya ile ilgili bir açıklama yapan ve bu tür sosyal sorumluluk projelerinde Medova Hastanesi olarak her zaman öncü olacaklarını belirten hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mine Karaman, "Bir kanın üç hayat kurtardığı ilkesinden yola çıkarak Türk Kızılayı'nın tüm bağış kampanyalarına bireysel ve kurumsal olarak katılmayı kendimize görev ediniyoruz. Kan bağışının insan vücuduna olumlu etkilerini bir tarafa bırakırsak, ülkemizde toplam nüfusun yüzde 1'inin kan bağışı yaptığını, bu yüzde 1'in de yüzde 31'ini askerlerin oluşturduğunu görüyoruz ve bu konuda hepimize büyük görevler düştüğünü düşünüyoruz. Dolayısıyla bu yüzde 1'i yüzde 5 ve 10'a çıkarmak için üzerimize düşen görevi yapmaya daima hazırız" dedi.

Çevre eczaneler ve iş yerlerindeki çalışanlar da kan bağışlayarak kampanyaya destek verdi.

Medova’dan Kızılay’a destek

Medova’dan Kızılay’a destek

Medova’dan Kızılay’a destek

Medova’dan Kızılay’a destek

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık