Mekanın cennet olsun Merhamet Anne

Mekanın cennet olsun Merhamet Anne

Mekanın cennet olsun Merhamet Anne

Meliha Ceylan, Eskil Yeniyayla'da sahipsiz kedi ve köpeklere analık yaparak belki de merhametin en güzelini sergiliyordu. Öyle ki iki yıl önce yaptığımız haberde de onun, fiziksel ve yaş olarak zor durumda olmasına rağmen 15 köpek ve 20 kediye sevgiyle bakarak nasıl güzel bir örnek olduğunu duyurmuştuk.

10 çocuk annesi Ceylan, Ramazan Bayramının ikinci günü bir anda eve yığılması neticesinde hastaneye kaldırılıyor. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Beyin kanaması teşhisi konulan Ceylan'ın vücudunun sağ tarafı felç olan Ceylan, ne yazıkki 35 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. 

Merhamet Anne bugün öğle namazına müteakip İlyas Mezarlığına defnedilecek. 

Meliha Ceylan da iki yıl önce yaptığımız haberde sahip çıktığı sokak hayvanlarına yönelik yaptığı açıklamada adeta ders verir nitelikteydi. İşte o açıklaması, "Merhamet etmeyene, merhamet olunmaz diyor Allah'ım. Bizim yaylamız tenha denilebilecek bir bölgede insanlar kedisini, köpeğini bu bölgelere atıp gidiyor. Aç aç gezen bu hayvanları görünce insanlığımdan utandım ve onları birer misafirim gibi görüp beslemeye başladım. Şu anda 15 köpek ve 20 kedimiz var. Öyle ki kemik erimesi ve romatizma hastasıyım ve bundan dolayı yürümekte zorlanıyorum ama söz konusu bu hayvanların beslenmesi oldu mu her şeyi unutuyorum ki, artık benim durumu gören kocam geçen yıl eski bir taksi aldı onunla Eskil'e gidip fırından ekmek alıp geliyor ve onlarla da zaman zaman hayvanların beslenmesine destek oluyoruz.İnsanlardan farklı tepki alıyorum, kimi ne yapacaksın kediyi, köpeği diyor, kimisi de takdir ediyor, ama biz yaptığımız bu faaliyetleri sadece Allah rızası için ve o hayvanların mazlumluğuna yapıyoruz. Allah sağlık verdiği sürecede bu hayvanlara analık yapacağım." dedi.

İlgili haber için tıklayınız...

62253492_652750571866945_7759937818519928832_o.jpg

Bu haber toplam 6850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum