Mepaş İle İttifak İndirim Protokolü İmzaladı

Mepaş İle İttifak İndirim Protokolü İmzaladı

Bölgenin indirimli elektrik ihtiyacını karşılayan MEPAŞ ile İttifak Holding arasında indirimli elektrik protokolü imzalandı.İmza törenine MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile İttifak Holding Yönetim K...

Bölgenin indirimli elektrik ihtiyacını karşılayan MEPAŞ ile İttifak Holding arasında indirimli elektrik protokolü imzalandı.

İmza törenine MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila katıldı. Müşterilerine rekabet ortamının getirdiği avantajları yansıtmaya devam eden MEPAŞ, sayıları 75 bini bulan serbest tüketiciye indirimli elektrik tedarik ediyor. Müşterilerine özel düzenlediği kampanyalarla indirim sağlayarak bölgenin ekonomisine katkıda bulunan MEPAŞ, üretimden gelen fiyat avantajını da müşterilerine yansıtmaya devam ediyor. MEPAŞ, Konya’nın en büyük gruplarından İttifak Holding ile yaptığı anlaşmayla, grup şirketlerinin elektrik faturalarına indirimli tutarlar yansıtarak ekonomilerine pozitif katkı sağlamayı sürdürecek.

"BÖLGEMİZDE YENİ İŞ BİRLİKLERİNE GİTMEYİ ARZU EDİYORUZ"

MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, protokolle ilgili yaptığı açıklamada, “Önemli bir iş birliğine imza attık. İttifak Holding ve şirketleri, elektrik ihtiyacını önümüzdeki dönemde indirimli olarak MEPAŞ’tan tedarik edecek. Bölgemiz ve ülke ekonomisine katkılar sağlayan kuruluşlarla yeni iş birliklerine gitmeyi arzu ediyoruz. İmzaladığımız protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi