MEPAŞ, Online İşlem Merkezini hizmete açtı

MEPAŞ, Online İşlem Merkezini hizmete açtı

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş (MEPAŞ), Online İşlem Merkezini hizmete açtı.

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş (MEPAŞ), Online İşlem Merkezini hizmete açtı.

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş (MEPAŞ), web sitesi üzerinden Online İşlem Merkezini (OİM) hizmete açtı. Bu hizmet sayesinde MEPAŞ müşterileri online olarak hem üye girişi ile hem de üye girişi yapmadan bir çok işlemi gerçekleştirebilecekler.

MEPAŞ, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran yeni bir platforma imza attı. MEPAŞ müşterileri için "Online İşlem Merkezi" ile bilgisayar başından tüm işlemlere hızla ulaşmak mümkün. Online İşlem Merkezi aynı zamanda mobil platformda da kullanılabilecek. MEPAŞ Müşterileri, www.mepasenerji.com adresinden ulaşabilecekleri Online İşlem Merkezi aracılığıyla, MEPAŞ işletmelerine gitmeden birçok işlemi kendileri yapabilecek.

Tek şifreyle ulaşım kolaylığı

MEPAŞ müşterileri daha önce birçok işlem için işletmelere giderken, artık sanal ortamda tek şifreyle tüm işlemlerini gerçekleştirebilecekler. OİM üzerinden borç sorgulama ve ödeme, abonelik işlemi başlatma (ilk etapta Mesken aboneleri için), abonelik iptal talebi ile güvence bedeli iade talebinde bulunma, fatura itirazı, tarife değişikliği, bilgi güncelleme gibi işlemler gerçekleştirilebilecektir. Sistem aynı zamanda MEPAŞ abonelerinin Online İşlem Merkezi üzerinden yaptıkları işlemlerinin güncel durumlarını sorgulama ve ödemelerini doğrulamalarına da olanak sağlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya