Meram Ak Parti'den MÜSİAD'a Ziyaret

Meram Ak Parti'den MÜSİAD'a Ziyaret

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 21. Olağan Genel Kurulu sonrası MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti kaydeden Şimşek, “1993 yılında kurulan şubemiz aradan geçen 21 yıllık süre içerisinde şehrimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yürütmüş, şehrimizin ve bölgemizin yararına olacak projeler üretmek için gayret göstermiştir. Bizler de MÜSİAD Konya Şubemizin üstlendiği misyonu devam ettirmek adına Yönetim Kurulumuz ve üyelerinizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı yürütürken de odalarımız, borsamız, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz, iş dünyamızın temsilcileri, kısacası Konya’mızın tüm dinamikleri ile birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. MÜSİAD Konya Şubesi olarak yeni dönemde de Konya’nın dertleri ile dertlenen, Konya için söyleyecek sözü, projesi olan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, “Sivil toplum kuruluşlarının ülkelerin gelişimi açısından önemi büyüktür. Bu noktada MÜSİAD’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. MÜSİAD bizim değer verdiğimiz bir kurum. Bizler de AK Parti olarak Konya’mızın ve ülkemizin yararına olacak çalışmalar yürüten herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin 2023 vizyonunda belirlediği hedeflerin gerçekleşmesi için iş dünyamıza büyük sorumluluklar düşmektedir. AK Parti olarak ülkemizin önüne koyduğu bu hedeflerin gerçekleşmesi adına iş dünyamızla yakın temaslarımızı bundan sonra da devam ettireceğiz. Ülke olarak yeni bir dönem içerisindeyiz. Yeni Dünya düzeninin oluştuğu günümüzde ülkemizin üstlendiği misyonu millet olarak el ele vererek gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya