Meram’a Bir Tesis Daha

Meram’a Bir Tesis Daha

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerine tesisler kazandırmaya devam ediyor.Meram Belediyesi, ilçeye değer katacak önemli yatırımları birer...

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerine tesisler kazandırmaya devam ediyor.

Meram Belediyesi, ilçeye değer katacak önemli yatırımları birer birer hayata geçiriyor. Halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yatırım planlaması yaptıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Alavardı Mahallesi’ne kazandıracağımız, modern ve estetik bir mimari tarzda projelendirdiğimiz hanımlar lokalinin ihalesini 16 Şubat 2016 Salı günü yapacağız. 923 metrekare arsa alanı, bin 741 metrekare inşaat alanı olacak tesis; zemin + 2 kattan oluşuyor. Yıl sonuna kadar inşaatını tamamlamayı hedeflediğimiz tesiste; hanımlar lokali, farklı aktivitelerin yapılabileceği kabul salonu, fitness ve aerobik salonu yer alacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte bölgeye kazandırdığımız Uluslararası Gençlik Akademisi’nin yanında yapacağımız tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Başkan Fatma Toru, ilçenin farklı mahallelerine kazandıracakları sosyal tesisler, kapalı pazaryerleri ve diğer projelerle yatırım hamlesini sürdüreceklerini kaydetti.

Bu haber toplam 928 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya