Meram’da Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Meram’da Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol altyapı, parke-bordür, tesviye ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.Fen işleri çalışmalarında bu yıl geçen y...

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol altyapı, parke-bordür, tesviye ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

Fen işleri çalışmalarında bu yıl geçen yıla göre iki kat daha fazla hizmet etmeyi hedeflediklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Geçtiğimiz yıl asfalt, bordür ve parke hizmetleri için yaklaşık 17 milyon TL bütçe kullanılmıştır. 2015 yılında bu çalışmaları iki katına çıkaracağız ve bunun için de yaklaşık 37 milyon TL’lik bir yatırım yapmayı hedefliyoruz” dedi.

İlçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Toru, “Gödene, Hatıp, Karahüyük, Telafer ve Kozağaç mahallelerinde yol altyapı ve asfalt için yer hazırlama çalışmaları devam ediyor. Kış mevsimi nedeniyle bozulan yolların onarılması için de ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Dere Camiikebir, Doğu Hadimi ve Loras mahallelerinde asfalt yama ekiplerimiz görev yapıyor. Ayrıca Aşkan Topraksarnıç ve Kozağaç mahallelerinde de parke bordür döşeme çalışmaları devam ediyor. Hava sıcaklıklarının iyice yükselmesiyle birlikte soğuk ve sıcak asfalt serimi çalışmalarımız da başlayacak” diye konuştu.

haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya