Meram’da Birlik Ve Beraberlik Tablosu

Meram’da Birlik Ve Beraberlik Tablosu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru ve meclis üyeleri, AK Parti Meram İlçe Teşkilatının yeni yönetimiyle bir araya geldi.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru ve meclis üyeleri, AK Parti Meram İlçe Teşkilatının yeni yönetimiyle bir araya geldi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun Augustus Otel’de verdiği yemeğe AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Mustafa Torun, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Sema Ersöz, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları katıldı.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatının yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Fatma Toru, “Tüm meclis üyelerimiz adına hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hayırlı bir hizmet dönemi diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir başlangıç yaptık ve hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. İlçemize en güzel hizmetleri sunmak için gayret sarf edeceğiz. Fatih’i Fatih Sultan Mehmet Han yapan kılıcının keskinliği değil yüreğinin ve zekasının keskinliğiyle cesaretiydi. İçinde bulunduğumuz coğrafyadaki hadiseler birliği, beraberliği ve dayanışmayı gerektiriyor. Bu şuur içerisinde birbirimize sahip çıkarak, dedikoduya mahal vermeden Meram’ın dahi iyi hizmetler almasına hep beraber odaklanacağız” dedi.

“MERAM TÜRKİYE GÜNDEMİNDE OLAN BİR İLÇE”

Meram’ın, Türkiye’nin gündeminde olan bir ilçe olduğuna dikkat çeken AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ise, “Hem başbakanımızın ikamet ettiği bir yer olması hem de yeşiliyle, tarihiyle, doğasıyla Konya’ya ve Türkiye’ye nam salmış, iz bırakmış bir ilçemiz. Öncelikle böyle bir ilçede hizmet ediyor olmak, bu teşkilatın bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde et ve tırnak gibi kenetlenmiş bir şekilde en doğru hizmetleri Meram’a kazandıracağız. Biz ilçe teşkilatı olarak belediyemizin lokomotifi olacağız. Belediyemizin heyecan uyandıran ve özellikle kentsel dönüşüm alanında çok önemli projeleri var. Biz de bu projelerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş ise, “Hepimiz, birbirimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Biz birbirimize acımazsak kimse bize acımaz. Toplumları zaten bu iç çekişmeler yıkar. Düşman bize bir şey yapamaz, bizi yıkacak olan kendimizdir. Bu yüzden birbirimizin kıymetini iyi bilmeli ve sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

haberfark.net

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.