‘Meram’da fotoğraf yarışması devam ediyor

‘Meram’da fotoğraf yarışması devam ediyor

Meram Belediyesi'nce düzenlenen “4 Mevsim Meram” isimli fotoğraf yarışmasının ‘İlkbahar’ konulu üçüncü etabı tamamlandı.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen “4 Mevsim Meram” isimli fotoğraf yarışmasının ‘İlkbahar’ konulu üçüncü etabı tamamlandı. Jüri tarafından değerlendirmesi yapılan yarışmanın sonuçları 15 Haziran’da Meram Belediyesi’nin resmi web sayfasından (www.meram.bel.tr) açıklanacak. Öte yandan yarışmanın son etabı olan ‘Meram’da Yaz’ için ise başvurular bugün başladı.  Meram'ın doğası, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “4 Mevsim Meram” isimli fotoğraf yarışmasının “İlkbahar” konulu üçüncü etabında başvurular sona erdi. Meram sınırları içerisinde 13 Mart– 5 Haziran 2015 tarihleri arasında çekilmiş fotoğrafların yarıştığı ödüllü yarışmaya katılan eserler jüri tarafından titizlikle incelendi. Yarışma sonuçları 15 Haziran Pazartesi günü Meram Belediyesi’nin resmi internet sitesinden (www.meram.bel.tr) açıklanacak. Yarışmada derece alan fotoğrafçıların ödülleri ise bu ay içerisinde düzenlenecek bir programda verilecek.

YARIŞMANIN SON ETABI BAŞLADI

Yaz mevsimini konu alan fotoğrafların yarışacağı dördüncü ve son etap için başvurular ise 12 Haziran – 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak.  Sonbahar, kış, ilkbahar ve yaz aylarını konu alan fotoğrafların ayrı ayrı değerlendirmeye alınacağı yarışmanın her 4 etabı için de farklı ödüllendirme yapılacak. 16 yaşından büyüklerin katılabileceği ve katılımın ücretsiz olduğu yarışmada derece alan fotoğraflar ödüllendirilecek.  Birincilik ödülü 3 bin TL, ikincilik ödülü 2 bin TL, üçüncülük ödülü bin TL olarak belirlenirken, sergilemeye hak kazanan 30 esere plaket ve katılım sertifikası verilecek. İnternet üzerinden gönderilen fotoğrafların değerlendirilmeyeceği yarışmaya katılmak için fotoğrafların başvuru formuyla birlikte Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne elden veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekiyor. Yarışmanın detaylarına ve başvuru formuna Meram Belediyesi'nin internet sitesinden (www.meram.bel.tr) ulaşılabiliyor. haberfark.net

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat