Meram’da Ömer Halisdemir futbol turnuvası başlıyor

Meram’da Ömer Halisdemir futbol turnuvası başlıyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 Temmuz’un kahramanlarından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in isminin verildiği mahalleler arası futbol turnuvasının kuraları çekildi....

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 Temmuz’un kahramanlarından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in isminin verildiği mahalleler arası futbol turnuvasının kuraları çekildi.

Sürpriz hediyelerin verileceği turnuva yarın Şehit Süleyman Ballan Spor Tesislerindeki maçlarla start alacak.

Turnuvada grupların belirlemesi amacıyla Meram Belediyesi’nde düzenlenen

kura çekim programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ve turnuvaya katılan mahallelerin muhtarları katıldı.

Mahalleler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu arttırmak ve spora destek vermek adına düzenledikleri futbol turnuvasına 15 Temmuz’un kahramanlarından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini verdiklerini kaydeden Başkan Fatma Toru, “Ülke olarak 15 Temmuz’dan sonra farklı bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz üzerinde bazı oyunlar oynandı, bunun fiili kısmını atlattık. Soyut boyutta ise hala mücadelemiz devam ediyor. 15 Temmuz’da verdiğimiz mücadeleye atfen bu turnuvaya Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini verdik. Çünkü biz ona millet olarak çok şey borçluyuz. Onun attığı ilk kurşun sayesinde bu mücadele başarıya ulaştı. Allah gani gani rahmet eylesin” diye konuştu.

Turnuva sonunda sürpriz ödüllerin olacağını ifade eden Başkan Toru, “Dereceye giren takımlara ve en centilmen olan takıma farklı hediyelerimiz olacak. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz turnuvaya 16 mahallemiz iştirak etti. Önümüzdeki yıllarda bu sayının artacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Toru, ilk kurayı çektikten sonra mahalle muhtarları grup kuralarını çekti. 16 takımın katıldığı turnuvada 4 grupta ilk 2’ye girecek takımlar çeyrek finale yükselecek.

Bu haber toplam 1154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.