Meram’da Parklara Şehitlerin İsmi Verildi

Meram’da Parklara Şehitlerin İsmi Verildi

Konya’nın merkez Meram Belediyesi, son günlerde meydana gelen terör olaylarında şehit olan Konyalı güvenlik güçlerinin isimlerini parklara verdi.Meram Belediyesi, ülkemizde son günlerde artan terör ol...

Konya’nın merkez Meram Belediyesi, son günlerde meydana gelen terör olaylarında şehit olan Konyalı güvenlik güçlerinin isimlerini parklara verdi.

Meram Belediyesi, ülkemizde son günlerde artan terör olaylarında şehit olan Konyalı güvenlik güçlerine ahde vefa örneği gösterdi. Bingöl’ün Genç İlçesindeki hain saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş’in adının Muradiye mahallesindeki parka verileceğini açıklayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Yorgancı mahallesinde yapımı devam eden parkın İstanbul Sultanbeyli’de şehit edilen Konyalı Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken’in adını taşıyacağını belirtti.

Terör olaylarından dolayı ülke olarak zor günler geçirildiğine işaret eden Başkan Toru, “Konyalı iki şehidimizin adını yapımı devam eden parklara vererek onlara karşı bir ahde vefa göstermek istedik. Her ne kadar şehit ailelerinin acısını telafi etmese de belediyemizin gerçekleştirmesi gereken bir çalışmaydı. İnşallah Ekim ayı içerisinde şehitlerimizin isimlerini taşıyacak parkların açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Fatma Toru, devletimizin güçlü bir şekilde terörle mücadele noktasında kararlılığını sürdürdüğüne dikkat çekerken şunları söyledi: “Türkiye’yi ehlileştirilmiş bir toplum haline getirmeye çalışanların elinde terör, güçlü bir silah olarak bulunuyor. Ancak Çanakkale ruhuna sahip olan milletimiz elbet bu mücadeleden galip çıkacaktır. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın.”

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.