MHP Akşehir İlçe Teşkilatında Görev Dağılımı Yapıldı

MHP Akşehir İlçe Teşkilatında Görev Dağılımı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akşehir İlçe Başkanı Ümit Şafak, parti yönetiminin görev dağılımını tamamladığını ve çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akşehir İlçe Başkanı Ümit Şafak, parti yönetiminin görev dağılımını tamamladığını ve çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini söyledi.

MHP Genel Merkezi tarafından yaklaşık 20 gün önce Konya'nın Akşehir İlçe başkanlığına atanan Ümit Şafak, kıymetli bir göreve atanmış olmaktan onur duyduğunu kaydetti. Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını, yönetim olarak gerçekleştirdikleri ilk toplantıda görev dağılımını yaptıklarını dile getiren Şafak, "Bu görev dağılımının partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini dilerim. Bizler yıllardır bu kutlu davaya hizmet eden kişileriz ve görevimizi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Mevkiler ve koltuklar kalıcı olabilir ama bizler bir nefer olarak, MHP'yi Akşehir'de başarıya koşturmalıyız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin direktifleri doğrultusunda, yolumuza devam edeceğiz. Partimizin ortaya koymuş olduğu politikalar doğrultusunda ivedilikle 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilatımızı, her an seçim olacakmış gibi hazır tutacağız ve Akşehir'de inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Bizler, siyaseti, "siyaset olsun diye" değil, milletimize ve ülkemize hizmet için yapıyoruz. Çünkü bizler, başkaları gibi, ilkeleri, nezaketi, hoşgörüyü unutma lüksüne sahip değiliz. Rabbim bizleri utandırmasın" dedi.

Ümit Şafak'ın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan vekili Av. Salih Akça, ilçe sekteri Zafer Aydemir, muhasip İbrahim Zeybek, ilçe başkan yardımcıları İsmail Önder, İskender Kılınç, Ramazan Doğan, Cengiz Dağlı, Avukat Rabia Ünal, İsmail Uyar, Elif Ağca, Mehmet Ali Altunkara, Hayati Ahmet Sücüllüoğlu, Mehmet Okumuş, Hüseyin Kef, Süleyman Arslanalp, Tuncer Delikkaya, Kadir Yürüdü , Mehmet Tahran, Metin Uysal, Numan Tuna ve Fikri Kurt.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.