MHP Eşmekaya Teşkilatı Açıldı

MHP Eşmekaya Teşkilatı Açıldı

Geçtiğimiz hafta sonu, Milliyetçi Hareket Partisi Eşmekaya belde teşkilatının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

MHP belde teşkilat açılışına MHP Aksaray milletvekili Osman Ertuğrul, MHP Aksaray İl Başkanı Rıfkı Karabatak, MHP eski Milletvekili Kürşat Eser, MHP Eskil İlçe Başkanı Zübeyir Dağlı, Eskil belediye başkanı Niyazi Alçay, Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya ve çok sayıda partili katıldı. 

Açılış öncesi bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Rıfkı Karabatak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Aksaray’da hızla büyüdüğünü belirterek, “Bu belde teşkilatının da yönetim kurulu üyelerimizin de MHP’nin büyümesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum ülkemizin yegane umudu MHP’dir” dedi.

Milletvekili Osman Ertuğrul, “Maalesef ülkemiz doğru yönetilmemektedir, işçi, memur sokağa dökülmüştür, geçim sıkıntısı çekmektedir, işsiz olan vatandaşlarımız ise ümidini kaybetmiştir. Ülkemizi terör kasıp kavurmaktadır, şehitler kervanına her gün yenileri eklenmekte, yürekler yanmaktadır. Bütün bunları görmezden gelen AKP hükümeti suni gündemlerle bütün bu olumsuzlukları kamufle etmektedir. Ülkemiz Ergenekon, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait alanlardaki savcılık soruşturmaları, açılım ve anayasa değişikliği gibi belirsiz meselelerle medyaya servis yapılmaktadır. Maalesef basın susturulmuş AKP’nin oluşturmaya çalıştığı gündemleri kamuoyuna sunar hale gelmiştir.  2009 yılını bu badirelerle atlattık, ama 2010 yılıda aynen öyle devam ediyor. Çiftçimize ne yapıldı? Hepsinin beli büküldü. Çiftçimizin girdi çıktıyı karşılamaz hale geldi. Bizim ülkemizin çoğunluğunun geçim kaynağı tarım. Ne yapıldı tarım için? Peki bu hükümet tarım konusunda ne yaptı? Göstermelik desteklemelerle çiftçiyi avutmaktan başka” dedi. Yapılan konuşmaların ardından MHP Eşmekaya belde teşkilatı okunan dualarla açıldı. MHP Eşmekaya belde başkanlığına Paşa Yağcı seçildi.

Bu haber toplam 2495 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum