MHP Meram’dan Başkan Toru’ya destek

MHP Meram’dan Başkan Toru’ya destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya karşı yürütülmek istenen linç kampanyasını değişmeye çalışan Meram’ın mapus talihinin önünde bir çe...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya karşı yürütülmek istenen linç kampanyasını değişmeye çalışan Meram’ın mapus talihinin önünde bir çelme olarak gördüklerini söyledi.

MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada, Meram Belediyesi’nin son günlerde yatırımlarına hız verdiğini, özellikle kentsel dönüşüm hamleleriyle yaşanacak bir Meram için düğmeye bastığını belirterek, "Meram Belediyesi’nin Konya belediyeleri içerisinde kaderine terk edilmiş Meram’ın; kaderini değiştirmeye talip olduğu görülmektedir. Belediye hizmet binası, parkları, alt yapı çalışmaları, cadde ve yolları, kentsel dönüşüm planlarıyla marka belediye olma yolunda ilerlemektedir" dedi.

İbrahim Ay açıklamasına şöyle devam etti; "Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Meram Belediyesi ve belediye başkanı Fatma Toru’nun maalesef siyasi arzu ve isteklere, şaibelere, siyasi rant kavgalarına alet edilmesi siyasetin içerisinden çıkılmaz bir hal aldığının göstergesidir. AKP siyaseti ile yönetilen Konya Belediyeleri ve AKP içerisinde bir zümrenin Meram rahatsızlığı akıllarda soru işareti bırakmakta Meramlı hemşehrilerimizi tedirgin etmektedir. Ne acıdır ki AKP’li belediye başkanına yine AKP’liler tarafından linç kampanyası yürütülmesi değişmeye çalışan Meram’ın mapus talihinin önünde bir çelmedir. FETÖ ile mücadeleyi sulandıran, Yüce Türk Milletinin kafasında soru işaretleri bırakan siyasilerin, siyaseti temizlemekten korkan kesimin Meram’a vermek istediği zarar apaçık gözlenmektedir."

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.