MHP’li Başkan Disipline Sevk Edildi

MHP’li Başkan Disipline Sevk Edildi

Konya’nın Akören ilçesinin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, disiplinsiz davranışları nedeniyle parti yönetimi tarafından ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edild...

Konya’nın Akören ilçesinin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, disiplinsiz davranışları nedeniyle parti yönetimi tarafından ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edildi.

MHP İl Başkanı Murat Çiçek yaptığı açıklamada, Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu’yu parti disiplinine uymamakla eleştirerek “Dengesiz ve disiplinsiz davranışları, siyasi etik ve ahlakı kuralları hiçe sayarak bir başka siyasi parti ile temasa geçmesi, Akören MHP İlçe Teşkilatı ve İl Teşkilatının talimatlarına aykırı hareket etmesi, ilçe halkının meşru ve hukuki talepleri karsısında sorumsuz ve keyfi davranması, partinin gelişmesine mâni olacak davranışlar ve faaliyetlerde bulunması gibi MHP’nin tüzüğüne aykırı davranışlarda bulunması nedeni ile partiden ihraç istemi ile İl Disiplin Kuruluna sevk edildi" dedi. İhraç işleminin kısa sürede gerçekleşeceğini anlatan Çiçek, şöyle konuştu: "Göreve geldiği günden itibaren kendisini o göreve getiren parti teşkilatlarını, ülkücüleri ve seçmeni adeta yok sayan, tavır ve davranışları ile adı kısa sürede tüm belde halkının antipatisini üzerine toplayan belediye başkanının MHP’de bulunması zararlı. MHP’ye daha çok zarar vermesinin önüne geçmek için böyle bir karar alma zorunluluğu ortaya çıkmıştır.”

haberfark.net

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.