Milletvekili Adayı Babaoğlu Beyşehir’e Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milletvekili Adayı Babaoğlu Beyşehir’e Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Beyşehir ilçesinde vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, sivil to...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Beyşehir ilçesinde vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Babaoğlu, burada yapılan istişarenin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye ve Konya’da çok iyi bir seçim atmosferi olduğunu söyleyerek, Konya’da AK Parti olarak seçimlere Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

“KONYA ‘YENİ MARMARA’, BEYŞEHİR DE SAYFİYE MERKEZİ OLACAK”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Babaoğlu, KOP bölgesindeki illerinin ‘Yeni Marmara’ olacağını ifade etti. Babaoğlu “Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip nadide Selçuklu ruhunu hala yaşatan bir ilçemiz Beyşehir. Çok büyük bir turizm potansiyeli var, aynı şekilde tarımsal potansiyeli yüksek olan eğitimli insanıyla kültürlü gençleriyle dinamik yapısıyla Beyşehir Konya’nın çok önemli bir ilçesi. Biz sayın Başbakanımızın önderliğinde bundan sonraki 4 yılda hem Beyşehir, hem Konya, hem de Konya’nın bütün ilçeleri için yeni bir sıçrama yeni bir atılım dönemi olarak görüyoruz. İnşallah Konya için bir dönüşümle ‘Yeni Marmara’ya bu bölgeyi dönüştürmek, Beyşehir’i de ‘Yeni Marmara’nın sayfiye merkezi, turizm merkezi, nitelikli gıda üreten ve insanlara hizmet eden hizmet sektörü gelişmiş, insanların buraya dinlenmeye geldiği bir Beyşehir görmek ve bunu yapmak istiyoruz. Bunu yaparken de tüm Beyşehirlilerle birlikte hareket edip hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese ulaşarak hep birlikte istişareyle çalışarak yapmak istiyoruz. Tabi gölümüzle ilgili yapmamız gerekenler var. Yol çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede yol çalışmalarımız tamamlanacak. Beyşehir’in 15-20 yıllık bir dönem sonrasında nüfusunun iki üç katına çıkmış, oldukça gelişmiş, sanayisiyle, av ve silah sanayisiyle bunlarla birlikte toptan kalkınmış, gelişmiş, gelir seviyesi artmış bir Beyşehir ortaya çıkaracağız. Bunu Beyşehirlilerle birlikte ortaya çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Babaoğlu sözlerini Beyşehir halkına gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.

Sivil toplum kuruluşlarıyla istişarenin ardından yerel gazete ve televizyonları gezen Babaoğlu ve beraberindekiler esnaf ve pazar yeri ziyaretinde bulunarak vatandaşlardan destek istedi. Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu’nun Beyşehir’deki seçim çalışmalarına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Levent Babayiğit, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililer eşlik etti.

haberfark.net

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.