Milletvekili Serdengeçti, "Milletimizin Öğretmenlere Şükran Borcu Vardır"

Milletvekili Serdengeçti, "Milletimizin Öğretmenlere Şükran Borcu Vardır"

AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, öğretmenlerin Türkiye’nin en ücra köşelerinde dahi kutsal görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.Öğretmenlerin şefkat ve merhametle Türkiye’nin 8...

AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, öğretmenlerin Türkiye’nin en ücra köşelerinde dahi kutsal görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Öğretmenlerin şefkat ve merhametle Türkiye’nin 81 vilayetinde, şehirlerden en ücra köylere kadar giderek kutsal görevlerini yerine getirdiğini belirten Serdengeçti, “Tertemiz yüreklere tohumlar eken emek veren öğretmenlerimize milletimizin her bir ferdinin Şükran borcu vardır. İlk emri ‘oku’ olan bir medeniyetin mensupları için okumak kadar okutan olanlarda kıymetlidir. Geçmişte olduğu gibi gelecekte ülkemizin şekillenmesinde öğretmenlerimizin emeği büyük olacaktır. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim