Milletvekli Ramazan Kaşlı’dan ATSO’ya ziyaret

Milletvekli Ramazan Kaşlı’dan ATSO’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, geçtiğimiz hafta içerisinde ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Ramazan Kaşlı’ya, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan ve çok sayıda parti yöneticileri eşlik ederken, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirdi.

Aksaray’ın iş dünyasının çalışkan yöneticileri olduğunu ve ATSO’nun ilimiz iş dünyasına çok iyi yön vereceğine inandığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, yaptığı açıklamada; “Aksaray Türkiye’nin merkezi konumunda bulunan bir şehir olma özelliğinden dolayı iş dünyasını çok iyi kullanmalı ve yatırımcıların cazibe merkezi olmalıdır.  ATSO bu şehrin sanayideki bel kemiğidir. Sanayimizi temsil eden ve sanayicinin merkezi olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın bugün çok iyi bir Başkanı ve Başkanın etrafında buluşan çok iyi yöneticileri bulunmaktadır. Ortak Aklın Gücüyle Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa edeceğiz vizyonuna sahip olan bu ekibe biz siyaset adamları olarak Ankara’da her türlü desteği vermeli onların arkasında olmalıyız. Sanayi bir şehrin geleceğidir ve hiçbir şeyden bağımsız düşünülemez bu yüzden bizler tüm şehir sanayicilerimizin yanında olmalı onları sonuna kadar desteklemeliyiz.  Şehir bütün olarak bir arada olursa kazanan er ya da geç Aksaray olacaktır” Dedi.

Aksaray’ın bilinen ve tanınan olan Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın Aksaray ve Aksaray İş Dünyası için elinden gelen her türlü desteği vereceğine iş dünyası olarak sonsuz inandıklarını ifaden ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, ziyarette yaptığı konuşmasındasın da “Kamuoyunda, iş dünyamızın da yakından takip ettiği üzere geçtiğimiz haftalar içerisinde ATSO olarak Ankara çıkarması yaparak ilimizin Mega Projelerini ve Demiryolunu içeren raporumuzu milletvekillerimize teslim ettik. AK Parti Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, İYİ Parti Milletvekilimiz Ayhan Erel ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ile Ankara’da bir araya gelerek Aksaray’ın geleceği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimizin tamamında en net gördüğümüz şey Milletvekillerimizin her birinin Aksaray için mücadele etmeye her zaman hazır olduklarıdır.  Yola çıkarken söylemiş olduğumuz Ortak Aklın Gücüyle Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa edeceğiz vizyonuna değerli Milletvekillerimizde canı gönülden destek vermektedirler. Bu noktada İş Dünyasının temsilcileri olan bizler yani Sivil Toplum Kuruluşlarımız her daim siyasetçilerimiz ve Kamu Kuruluşlarımızın yöneticileri ile bir araya gelmeli ve şehrimizin geleceğine yönelik ortak akıl toplantıları yapmalıdır. Bu anlamda bizler her zaman gerek ilimizin yöneticileri gerek Siyasilerimiz gerekse de Sivil Toplum Kuruluşlarımız olsun ortak çatının altında buluşmaya devam edeceğiz. Ülkemiz nasıl zor bir dönemden geçmekte ise şehrimizde bu zorlukları yaşamaktadır. Önemli olan bu dönemde birlik ve beraberlikle bu zor dönemi geride bırakmaktır. ATSO olarak biz buna inanıyor ve Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’ya bize olan güvenci ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz” Dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi