Milli Sporcuların Sağlığı Meram Tıp’a Emanet

Milli Sporcuların Sağlığı Meram Tıp’a Emanet

Konya’da olimpiyatlara hazırlanan milli sporcuların tedavileri ve sağlık kontrolleri Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılacak.Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İ...

Konya’da olimpiyatlara hazırlanan milli sporcuların tedavileri ve sağlık kontrolleri Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılacak.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında sporcuların sağlık durumlarının değerlendirilmesi ve yönlendirilmesi de Meram Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından gerçekleştirilecek.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Tekin, “Bölgemizde bazı işlemler sadece hastanemizde yapılmakta. Bunlardan bir tanesi de spor hekimliği anabilim dalının kurulması ve bu alanda uzmanımızın olması” dedi.

Konya ve çevre illere hizmet eden referans bir hastane konumunda olduklarını belirten Tekin, milli sporcularımızın sağlının Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne emanet olduğunu söyledi.

NEÜ Spor Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Galip Bilen Kürklü de, olimpiyata aday sporculara hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mahmut Keten, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin bir halkasının Konya’da bulunduğunu hatırlattı ve Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bu merkezdeki sporculara sağlık güvencesi sunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya